Επιστροφές Προϊόντων

αλλαγές προϊοντων

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος (επιστροφές εντός Ελλάδας). Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απ’ όλα τα έγγραφα πχ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο ή πιστοποιητικά προϊόντος κ.α).
Πριν γίνει οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξής σας.

Αλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο 1 (μια) φορά.

δήλωση υπαναχώρησης: 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απ’ όλα τα έγγραφα πχ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο ή πιστοποιητικά προϊόντος κ.α).

Πριν γίνει οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξής σας. 

Εφόσον ο Πελάτης το επιθυμεί, μπορεί να παραλάβει το συνεργαζόμενο μας courier , το προιόν προς επιστροφή από τον τόπο του Πελάτη, με χρέωση του τελευταίου των σχετικών εξόδων αποστολής ύψους 6 €.

Η επιχείρηση οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, ενδέχεται να καθυστερήσει να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

όροι και προϋποθέσεις

Μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε κάποιο προϊόν, σας προτείνουμε να:

Μην αφαιρείτε τα αυτοκόλλητα από τα προϊόντα. Προσέξτε ώστε να μην προκληθεί καμία φθορά στις συσκευασίες των γυαλιών και τυχόν περιεχομένων τους (θήκη, πιστοποιητικά κ.α.), καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος και είναι απαραίτητο να περιλαμβάνονται στην επιστροφή.

Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από οποιοδήποτε δώρο, αυτονόητη είναι και η επιστροφή του δώρου αυτού μαζί με το προϊόν.

Δεν επιστρέφονται τα εξής προϊόντα:

  • Γυαλιά Ηλίου Παραγγελίας: Γυαλιά τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και παραγγέλνουμε στην εκάστοτε αντιπροσωπεία αποκλειστικά για τον πελάτη. Ως παραγγελίας σε αντιπροσωπεία ορίζονται τα προϊόντα με ένδειξη διαθεσιμότητας άνω των 4 ημέρων παράδοσης.
  • Γυαλιά Οράσεως: Κατασκευή γυαλιών οράσεως με φακούς σύμφωνα με την ιατρική συνταγή
  • Φακοί Επαφής
  • Υγρά φακών

Όσα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα.
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται με ασφάλεια και σωστά συσκευασμένα, ώστε να μην προκληθούν φθορές κατά την μεταφορά τους.
Αλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο 1 (μια) φορά.

διαδικασία επιστροφής – courier

Ενημερώνεται γραπτώς το κατάστημα μας μέσω email στο info@e-optikon.gr
Καλείτε την ACS COURIER και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη.
(Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς)
Αποστόλη προς: ΟΠΤΙΚΟΝ Καραΐσκου 155, ΤΚ. 18535, Πειραιάς, Τηλέφωνο: 210 4296900
Όταν παραλάβουμε το προϊόν και εγκριθεί η επιστροφή σας, θα σας αποσταλεί ένας Κωδικός κουπονιού στο e-mail σας με την αντίστοιχη αξία του προϊόντος που επιστρέψατε.
Προσοχή! Το ποσό που θα σας επιστραφεί στο κουπόνι είναι η αξία του προϊόντος ή των προϊόντων στην τιμή αγοράς.
Μόλις παραλάβετε το κουπόνι θα ξεκινήσετε μία νέα παραγγελία και στο τελευταίο βήμα της θα εισάγετε τον κωδικό κουπονιού στο ανάλογο πεδίο, ώστε να γίνει άμεσα η αφαίρεση του ποσού από το σύνολο.
Κατά τη διαδικασία αυτή δεν θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά για τη νέα σας παραγγελία.

Follow us
ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

SHOPPING BAG 0