Η TOMMY HILFIGER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. με χαρά παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο- Χειμώνας 2018, κατασκευασμένη από το Safilo Group S.p.A. Με οδηγό την αγάπη της μάρκας για εμβληματικές εμφανίσεις, η συλλογή αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή των διαχρονικών κλασσικών κομματιών που δίνουν το στίγμα τους στο σήμερα.

“Γυαλιά ηλίου TOMMY HILFIGER TH 1597/S”

Το unisex μοντέλο TH 1597/S διαθέτει μεταλλική φόρμα «δάκρυ» με λεπτούς βραχίονες σε σχήμα βέλους και την χαρακτηριστική σημαία – υπογραφή της μάρκας ως ένθετο από καουτσούκ. Οι χρωματικοί συνδυασμού περιλαμβάνουν: γκρι μεταλλικό σκελετό με φιμέ φακούς, μεταλλικό σκελετό σε μαυρισμένο ασημί με κίτρινους φακούς και ασημί σκελετό με μπλε φακούς.

“Γυαλιά ηλίου TOMMY HILFIGER TH 1598/S ”

Το unisex μοντέλο TH 1598/S αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή των κλασσικών γυαλιών πιλότου, με διπλή γέφυρα και την χαρακτηριστική σημαία – υπογραφή της μάρκας ως ένθετο από καουτσούκ στον βραχίονα. Τα μοντέλα διατίθενται σε μεταλλικό σκελετό σε μαυρισμένο ασήμι με λιλά φακούς, γκρι μεταλλικό σκελετό με φιμέ φακούς, ασημί μεταλλικό σκελετό με σκούρους μπεζ φακούς και ασημί μεταλλικό σκελετό με μπλε φακούς.

 

Leave Comments